ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.| Ανωνυμη Εμπορικη Εταιρεια Ζωοτροφων

ΧΡΗΣΤΟΣ Φ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, ΙΧΘΥΑΛΕΥΡΑ

Η εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. προέρχεται από την οικογενειακή δραστηριότητα τριών γενεών από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Αρχικά με την παραγωγή και την εμπορία σιτηρών και αλεύρων και στη συνέχεια με την εμπορία πρώτων υλών για την παραγωγή ζωοτροφών και ιχθυοτροφών.

1920 Ο Φώτης Δημητρόπουλος ιδρύει και λειτουργεί στο κέντρο της Κορίνθου τον πρώτο αλευρόμυλο της περιοχής.

1950 Ο Χρήστος Δημητρόπουλος, γιος του ιδρυτή της επιχείρησης, αναλαμβάνει την επιχείρηση εκσυγχρονίζοντας την και μετατρέπει το μικρό μύλο σε σύγχρονη βιομηχανία.

1970 Η εταιρεία αλλάζει τον προσανατολισμό της και δραστηριοποιείται πλέον στην εισαγωγή και την εμπορία πρώτων υλών ώστε να παράγει ζωοτροφες και ιχθυαλευρα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας.

1996 Είναι μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. καθώς προχωρά στη δημιουργία σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων δίπλα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών. Στις εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 1000 τ.μ. στεγάζει όλες τις υπηρεσίες της (γραφεία, λογιστήριο, logistics).

1998 Η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη εταιρεία με Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο την Έλενα Δημητροπούλου, κόρη του Χρήστου Δημητρόπουλου.

2012 Πλέον, η εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. στελεχώνεται από την 4η γενιά που είναι ο γιος της Κας. Έλενας Δημητροπούλου, ο Παναγιώτης Βενετσάνος.

 

οι εγκαταστάσεις

 
 

Η εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. προέρχεται από την οικογενειακή δραστηριότητα τριών γενεών από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και την εμπορία πρώτων υλών για την παρασκευή ζωοτροφών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X