Η εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. προέρχεται από την οικογενειακή δραστηριότητα τριών γενεών από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Αρχικά με την παραγωγή και την εμπορία σιτηρών και αλεύρων και στη συνέχεια με την εμπορία πρώτων υλών και πρόσθετων για παραγωγή ζωοτροφών, ιχθυοτροφών και σκυλοτροφών.

Με εμπειρία 40 ετών και αποφασιστικά βήματα η Δημητρόπουλος Α.Ε. εξελίσσεται και έχει πλέον παρουσία σε 5 χώρες με μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Από το 2014 είναι από τις πρώτες εταιρείες στον ευρωπαϊκό κλάδο των συμπληρωμάτων ζωοτροφών που στράφηκε στην Κινεζική αγορά συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους παραγωγούς πρόσθετων υλών ζωοτροφών (Meihua Group, Shandong FY Feed Technology, Aollen Biotech κα). Πλέον αποτελεί βασικό συνεργάτη και διανομέα τους στην αγορά των Βαλκανίων.

Η διαρκής έρευνα και ανάπτυξη για τον περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων που αποφέρουν τις βέλτιστες διατροφικές λύσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές, αναδεικνύουν την ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. κυρίαρχο και εγγυητή στον χώρο .

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία
Δημητρόπουλος Α.Ε.

Ευρεία γκάμα
προϊόντων

Ανταγωνιστικές
τιμές

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης

Η Ιστορία μας:

1920

Ο Φώτης Δημητρόπουλος ιδρύει και λειτουργεί στο κέντρο της Κορίνθου τον πρώτο αλευρόμυλο της περιοχής.

1950

Ο Χρήστος Δημητρόπουλος, γιος του ιδρυτή της επιχείρησης, αναλαμβάνει την επιχείρηση εκσυγχρονίζοντας την και μετατρέπει το μικρό μύλο σε σύγχρονη βιομηχανία.

1970

Η εταιρεία αλλάζει τον προσανατολισμό της και δραστηριοποιείται πλέον στην εισαγωγή και την εμπορία πρώτων υλών ώστε να παράγει ζωοτροφές και ιχθυάλευρα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας.

1996

Είναι μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. καθώς προχωρά στη δημιουργία σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων δίπλα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών. Στις εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 1000 τ.μ. στεγάζει όλες τις υπηρεσίες της (γραφεία, λογιστήριο, logistics).

1998

Η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη εταιρεία με Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο την Έλενα Δημητροπούλου, κόρη του Χρήστου Δημητρόπουλου.

2012

Πλέον, η εταιρεία Δημητρόπουλος Α.Ε. στελεχώνεται από την 4η γενιά που είναι ο γιος της Κας. Έλενας Δημητροπούλου, ο Παναγιώτης Βενετσάνος.

2014

Η εταιρεία πρωτοπορεί αφού είναι από τις πρώτες εταιρείες στον ευρωπαϊκό κλάδο των συμπληρωμάτων ζωοτροφών που στρέφεται στην Κινεζική αγορά. Συνάπτει συνεργασία με κάποιους από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πρόσθετων υλών ζωοτροφών (Meihua Group, Shandong FY Feed Technology, Aollen Biotech κα). Πλέον είναι βασικός συνεργάτης και διανομέας των παραπάνω προμηθευτών στην αγορά των Βαλκανίων.

5

Χώρες

Παρουσίας μας.

40

Έτη

Εμπειρίας

70

Κωδικοί

Προϊόντων και πάνω

300+

Ικανοποιημένοι

Πελάτες